مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

آیا کسی که خودش رو امین جلوه میده با دروغ و فریب مرتکب کلاهبرداری شده؟؟؟ مثلا بگه فلان شخصیت پسرعموی منه و من 2000متر زمین بهترین جای شهر دارم به نامت میزنم تا اعتماد منو جلب کنه؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف دروغگویی کلاهبرداری نیست مگر انکه در کنار دروغ گویی مداروی جعلی نیز ارائه نماید که بتوان انرا کلاهبرداری تلقی نمود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می تواند تحصیل مال ازطریق نامشروع باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیانت در امانت و کلاهبرداری شرایط و اوضاع و احوال مجرمانه ی آن جداگانه هست

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
سوالت واضح نیست اماخیانت درامانت وکلاهبرداری برای تحقق شرایط خاص خوش رادارد.

یک وکیل

باسلام، توضیح بیشتر نیاز است
اما دروغ گفتن به تنهایی کلاهبرداری نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
اگر به استناد این موارد فریب دهد و مالی ببرد و یا مالی تحصیل نماید بر حسب مورد جرم محسوب می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ممکن است کلاهبرداری محسوب بشود البته اگر بردن مال همراه با فریب باشد
و اگر بردن مال همراه با فریب باشد خیانت در امانتد نیست