مشاوره حقوقی رایگان - فریب بچه

سلام 27 سالمه با خانمی 37 که همسرش فوت شده رابطه داشتم. ایا ممکن هست خانم به دروغ بگوید که من پریود هستم و مشکلی از بابت بچه وجود ندارد.اما بعد از مدتی بگوید من از تو حاملم و من را فریب بدهد؟تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هیچ چیز دور از ذهن نیست متاسفانه
احتیاط نمایید و شرعی و قانونی اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ خانم می‌تواند هر ادعایی داشته باشد. اما اینکه فرزند منتسب به شما است یا منتسب به شما نیست، می‌توانید از طریق آزمایش دی ان ای مشخص کنید که پدر طفل شما هستید یا پدر طفل شما نیستید؟!

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

امکان هر عملی از هر شخصی وجود دارد و بهتر است از متخصص پزشکی جهت اثبات موضوع بهره بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر احتمالی ممکن است و ممکن است چنین اقدامی کرده باشد.
ولی معمولاً این‌گونه زن ها بعد از مدتی رابطه چنین ادعای کذبی را مطرح می کنند تا مرد را مجبور به ازدواج نمایند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است. بعد از سپری شدن مدت عده ازدواج کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هر احتمالی وجود دارد
و فرزند برای شماست

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنین فریبی حتی درصورت اثبات،ضمانت اجرایی ندارد،با ازمایش های مربوطه مشخص خواهد شد که طفل به چه کسی تعلق دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله امکان پذیر است باید آزمایش خون بدهد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، در صورت تولد فرزند و اثبات اینکه فرزند متعلق به شماست،شما پدر طبیعی فرزند می گردید و تمامی وظایف یک پدر در قبال فرزند ازجمله دادن نفقه و هزینه زندگی فرزند و تهیه شناسنامه بعهده شماست، فقط از یکدیگر ارث نمی برید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مشکل خاصی نداره? وقتی مجردین مجازاتش شلاق یه بچه نامشروع دارین که باید جورش بکشید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله امکان پذیر میباشد
در رابطه با فرزند چنانچه ثابت کند که ازدواج با شما کرده قاعده فراش حاکم می‌شود و بچه به شما مناسب می‌گردد
از طرفی آزمایش دی ان ای هم الزاما نمی‌تواند به طور قطع بچه را از شما نداند

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام مطالب شما تا زمان مطرح نشدن در محکمه ، بارحقوقی ندارد
درضمن رابطه نامشروع از پایه دچاراشکال بوده وشماباعلم به فعل حرام اقدام به رابطه نمودید و لذا عنوان مجرمانه فریب، معنایی ندارد وفرزند حاصل از این رابطه به شماتعلق می گیرد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
به فرض صحت موضوع و اینکه ایشان بواسطه رابطه با شما حامله شده باشد ؛ فرزند متعلق به شما می باشد و با فرض وجود صیغه عقد موقت میان شما و خانم ؛ مجازاتی برای ما وجود ندارد و تنها موجب تکالیف پدری در قبال فرزند متصور است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله هر احتمالی وجود دارد از طریق پزشک زنان موضوع را پیگیری کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

با یک آزمایش دی ان ای مشخص میشود که بچه متعلق به چه شخصی است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه رابطه جنسی کامل برقرار کرده باشید بله امکان بارداری هست اگر خانم پریود نباشد.
سعی کنید از طریق شرعی و قانونی برای ازدواج و فرزنددار شدن اقدام نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوال شما تا حدی در ارتباط با امورات پزشکی است و بهتر است که به پزشک متخصص زنان مراجعه نمایید در حالت کلی ارتباط شما با این خانم در صورتی که در نکاح همدیگر نباشید نامشروع است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی تکلیف اینست که رابطه در حدود قانون و شرع داشته باشید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام. اولا رابطه شما قانوني نیست و صلاح هست به این شکل ادامه ندهید مضافا شما میتونید فرزند رو رد کنید و بار اثبات به عهده مدعي است که با آزمایش و غیره انجام می‌گیرد.

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام بله امکانش هست چون در سن یائسگی نیست و احتمال بارداری وجود دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر احتمالی وجود دارد . نسبت به فرزند تکلیف و وظیفه تامین وی را دارید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله؛ خانم می‌تواند هر ادعایی داشته باشد. اما اینکه فرزند منتسب به شما است یا منتسب به شما نیست، می‌توانید از طریق آزمایش دی ان ای مشخص کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اینکه فرزند منتسب به شما است یا منتسب به شما نیست، می‌توانید از طریق آزمایش دی ان ای مشخص کنید

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام این یک سوال پزشکی است و بهتر است
از پزشک مربوطه سوال شود

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
در صورتی که به ترتیب باردار شود شما مکلف به تمام تکالیف پدری هستید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ممکن می‌باشد بهتر است به متخصص مراجعه نمایید