مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام.در دادگاه کیفری امکانش هست برای چکی که از راه خیانت در امانت در اختیار کسی هست چک ابطال بشه؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید ادعای شما ابتدا ثابت شود ولی در هر حال باطل نمیشود ولی امکان استرداد وجود دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام چنانچه منظور شما از دارنده چک شخص ثالث است خیر

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، باید بتوانید خیانت در امانت را ثابت کنید . سپس استرداد وجه چک

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما بایستی ادعای خود را اثبات نمایید که شخص خیانت در امانت نموده و چک جنبه امانی در اختیارش بوده وخیانت درامانت نموده .دراین صورت میتوانیددادخواست استردادلاشه چک تقدیم نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام متاسفانه سیستم بااینکه کاملاجواب سوالات روصحیح می‌نویسم ،زمان ارسال وثبت بعضی کلمات را اشتباه ثبت می نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام چنانچه منظور شما از دارنده چک شخص ثالث است خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر چک انتقال
داده شده باشد و در نزد دارنده با حسن نیت باشد خیر ، چک ، قابل ابطال نیست و باید مبلغ چک پرداخت بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا خیانت در امانت باید اثبات گردد سپس استرداد لاشه چک
و اگر شخص دارنده ثالث با حسن نیت باشد خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید دادخواست استرداد لاشه چک بعلت تحصیل محرمانه ان درخواست نمایید