مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه خسارت اجرت المثل

اینجانب یک واحد آپارتمان در بنگاه پیش خرید کردم و قرار بود سال 98 تحویل گردد ولی تاکنون اماده تحویل نشده اینجانب در سال جاری دادخواست به دادگاه ارائه داده، خسارت اجرت المثل از زمان تقدیم دادخواست محاسبه می گردد یا از زمان قید شده در قرارداد که می بایست تحویل می داده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از زمان قید شده در قرارداد که بابد تحویل میداده میتوانید اجرت المثل بگیرید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از تاریخ تحویل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام از زمانی که در قرارداد برای تسلیم خانه
مشخص شده است ، فروشنده باید اجرت المثل بدهد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و قرارداد و تعیین خسارت در صورت عدم تحویل دارد به نظر میرسد دادخواست را به اشتباه مطرح کردید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از تاریخ تحویل در قرارداد

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام از زمان تاریخی که در دادخواست درخواست کردید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر وجه التزام قراردادی قید شده باشد از تاریخ عدم انجام تعهد یعنی تحویل محاسبه خواهد شد تا زمان تقدیم دادخواست