مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمدی

شرح حادثه
اینجانب در تاریخ 16/1/1400 با موتور سیکلت بدون سرنشین که راکب آن بوده ام فاقد گواهینامه و بدون بیمه با یک خانم 69 ساله به اسم ... ... ساکن روستای ... تصادف میکنم و بعد تصادف ایشان فقط از ناحیه پا دچار کبودی و جراحت سطحی میشوند و اینجانب چندین بار به آن خانم گوشزد کردم که شما را به بیمارستان برسانم و اما آن خانم امتناع میکردند و قبول نمیکردند و میگفتند شما بروید من خوب هستم و بعد از این حادثه یکی از شاهدین اظهار داشت که:مقصد من به سمت روستای ... است و ایشان را تا خانه همراهی میکنم و با کمک اینجانب آن خانم سوار ماشین میشوند و میروند و در آن لحظه در آن محیط استرس زا یادم رفت که شماره ای و یا آدرسی از روی بی تدبیری از آن ها بگیرم و حتی بعدا نیز این موضوع را هم پیگیری نکردم.
بعد از چندین ماه از طریق سامانه ثنا متوجه شدم که یکی از پسران این خانم به اسم ...... و مادرش از من شکایت کرده است و پس از اطلاع از شکایت به خدمت قاضی محترم شعبه 11 دادیاری رسیدم و فهمیدم که باید دیه پرداخت کنم و بعد آن قاضی دستور داد موتور سیکلت بنده در کلانتری 15 توقیف شود و دیه پرداخت شود.
اینجاب همراه با خانواده ام بعد از پیگیری های فراوان از کلانتری 15 آدرس خانه ی آن خانم را بدست آوردیم و همراه با خانواده ام برای رضایت و دلجویی کردن و طلب بخش به خانه آن ها مراجعت کردیم و با پسران آن خانم به نام های.........ملاقات کردیم متوجه شدیم که خانم .... یک ماه پیش بر اثر کرونا فوت نموده است و پس از صحبت های فروان آن ها قول رضایت به ما دادند و حتی دیه هم نخواستند و برادر بزرگتر یعنی آقای ....... فرمود که:ما راضی به شکایت کردن نبودیم و برادر کوچکترم آقای ........ از شما شکایت کرده است و من قول رضایت همه را به شما خواهیم داد و در مورخ 13/7/1400 ساعت 9 صبح در کلانتری 15 آقای ... همراه با اینجانب و پدرم در حضور افسر کلانتری به اینجانب رضایت بی قید و شرط کتبی دادند و بابت مداوا و هزینه ی درمان مادرشان به آقای ......... پنج و میلیون پانصد هزار تومان پرداخت کردیم.

حال این سه سوال پیش میاد که:

سوال اول: آیا آقای ....... فرزند مرحومه خانم ...... میتواند رضایت خود را پس بگیرد و پشیمان شود؟

سوال دوم:برادران و خواهران ر......... که از اینجانب شکایت نکردند آیا میتوانند در خصوص پرونده مادر مرحومشان از اینجانب شکایت کنند؟
(لازم به ذکر است که مرحومه ....... 3 تا پسر و 2 تا دختر دارد.)

سوال سوم: چه راهکار و پیشنهادی دارید که این پرونده با کمترین وقت و هزینه و مجازات ممکن به اتمام برسد؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

از تمام وراث رضایت کتبی بی قید و شرط در محضر یا کلانتری بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مستحضر باشید به این روش امکان پاسخ به تمام جهات نمی باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال خیلی طولانی است. لطفا برای سوالهای طولانی و زمانبر تماس بگیرید.تشکر.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط امکان پاسخگویی وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق مشاوره تلفنی سوالات طولاتی را انجام دهید