مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمدی

سلام وقت بخیر. برادر من 2ماه پیش تصادف کرده با یه آقایی برادرم عابر پیاده بوده چندروز پیش ما رفتیم شعبه به ما نامه دادن ببریم بیمه ولی الان یه ابلاغیه اومده که به علت گذشت شاکی پرونده مختومه شده. ما اصلا رضایت ندادیم علت مختومه شدن چیه و اینکه ما میتونیم تصمیم نهایی که صادر شده رو اعتراض بزنیم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

از زمان ابلاغ رأی دادگاه شما 20 روز حق اعتراض در دادگاه تجدید نظر دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شعبه مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جرحی وارد نشده پرونده مختومه میگردد وشما صرفا باید خسارت خودرو از بیمه اخذ نمایید