مشاوره حقوقی رایگان - مراحل انجام شکایت

سلام حدود 40 روز قبل سرنشین خودرویی بودم که در جاده راننده خودرو را واژگون کرد و به بیمارستان منتقل شدیم و شکستگی ستون فقرات و جرح جزئی داشتم پس از تر خیص از بیمارستان به پاسگاه انتظامی محل حادثه رفتم و برگه استشهادیه را پر کردم وسپس برگه کروکی را از پلیس راه گرفتم و همچنین به پزشک قانونی مراجعه کردم و باتوجه به اینکه محل سکونتم از محل تصادف دور بود باقی مراحل پزشکی قانونی را در شعبه محل سکونتم انجام دادم. با توجه به فاصله زیاد من از محل تصادف لطفا راهنمایی بفرمایید باید در مراحل بعدی چکار کنم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید درخواست بدهی که پرونده به دادگاه محل سکونت شما انتقال یابد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک لایحه ارایه کنید و درخواست کنید که پرونده برای بررسی به شهر خودتان ارجاع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مرجع صالح به رسیدگی ، مرجع قضایی محل تصادف میباشد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حوزه قضایی محل تصادف صالح به رسیدگی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه محل تصادف صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد.
بعد از تکمیل پرونده در دادسرا پرونده جهت رسیدگی به پرونده به دادگاه ارسال می شود.
و بعد از ارسال پرونده به دادگاه وقت رسیدگی تعیین و برای طرفین پرونده ابلاغ می شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

طرح دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی با عنوان مطالبه دیه علیه راننده و بیمه راننده.

ستاره عارف پور

سرکار خانم ستاره عارف پور :

باسلام وتبریک سال نو پرونده اتون در محل وقوع جرم رسیدگی میشود..شما هرنوع تقاضا یادرخواستی روازشهر خودتون‌می تونید ارسال کنید .اما رسیدگی در شهر محل وقوع جرم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام بایستی افدام به ثبت شکوائیه کنید و در صورت لزوم در شعبه محل حادثه حضور بهم برسانید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین کار اینست که از همان محل یک وکیل دادگستری انتخاب کنید تا امور حقوقی شما را انجام دهد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی دادگاه صالح به رسیدگی محل وقوع تصادف می باشد ولیکن از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر محل شهر سکونت خود می توانید ثبت شکوائیه، ارسال لوایح وکلیه پیگیری های لازمه را انجام دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه محل تصادف صالح به رسیدگی میباشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. رسیدگی به موضوع فوق در دادسرا و دادگاه محل انجام می شود . مدارک ونظریه نهایی پزشکی قانونی به مرجع قضایی محل تصادف تحویل گردد. البته ادارات پزشکی قانونی با یکدیگر ارتباط اتوماسیون دارند .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بهتر است در شهر محل وقوع تصادف وکیل بگیرید تا پیگیر امور دادگاه و بیمه باشد.
مراحل بعد پیگیری پرونده در دادسرا و سپس دادگاه و در موازات اینها تشکیل پرونده در بیمه است.

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

باسلام، یا میتوانید در شهر محل وقوع تصادف وکیل بگیرید و یا شکایت و مستندات خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شهرتان ثبت کنید البته هنگام ثبت تأکید نمایید شکوائیه برای دادسرای محل وقوع تصادف ارسال شود ، بعد از ارجاع ‌‌‌و دریافت پیامک و ابلاغیه باید به دادسرای مربوطه مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد مستندات خود از طریق دفتر خدمات قضایی محل اقامت خود به دادسرای محل حادثه شکایت خود را تحت عنوان تصادف جرحی ثبت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادگاه محل تصادف صالح به

رسیدگی می باشد.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

باید روند پرونده طی بشه وبراتون ابلاغیه میادوشمامیتونی لایحه از دفترخدمات قضایی محل سکونتت برای دادگاه بفرستی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه رسیدگی کننده برای نیابت قضایی پیگیری کنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با مراجعه به دادسرای محل وقوع حادثه درخواست نیابت قضایی به محل حوزه قضایی محل سکونت خود را بکنید