مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی

من شاغلم و با همسرم یه خانه شراکت داشتیم یعنی 3 دانگ خونه مال من بود که خونه رو فروختیم زمین گرفتیم ولی زمین قولنامه ای بود که شوهرم کامل به اسم خودش زد و گفت زمان واگذاری سند 3 دانگ رو انتقال میدم من کلا برای ساخت همین زمین وام گرفتم و با وام های که به اسم منه خونه رو ساختیم الان شوهرم از انتقال سندی که حتی خرج ساخت خانه با وام و پول من بوده خودداری میکنه من میتونم تو دادگاه حقمو بگیرم یا نه ؟ یا چون قولنامه به اسمم نیست نمیتونم کاری انجام بدم ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.امکانپذیر هست ولی راه دشواری در پیش دارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست اثبات مالکیت نسبت به سه دانگ را مطرح نمایید و با ارائه فیشهای پرداختی به حساب شوهرتان دعوا را اثبات نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
یا باید اثبات مالکیت نمایید یا مطالبه ثمن پرداحتی را مطرح نمایید