مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام. خسته نباشید. پدرم بازنشسته ذوب اهن حدود 6 سال پیش مادرم فوت کرد و پدرم بعد از چند سال ازدواج کرد و 7 و8 ماه بعد از ازدواجش فوت کرد. یه برادر دارم که از هر دوپا فلج مادرزادیه. امکانش هست که تمامی حقوق پدرم به برادرم بدهند. و سوال بعدی اینکه زن دوم پدرم از تمامی اموال حتی سهامهای چندین سال پیش ام ارث میبره لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرانچه که جز ماترک مرحوم پدرتان باشد ارث خواهد برد
درخصوص برادرتان اگر کمیسیون پزشکی بیماری ومعلولیت برادر شما را تایید نماید ودرامدی نداشته باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر مستمری پدر ، بین زوجه و فرزند معلول احتمال پدر ، تقسیم خواهد شد
و زوجه دوم 1/16 از تمام ماترک ارث خواهد لرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت اثبات معلولیت و نداشتن حقوق تعلق می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت اثبات معلولیت و نداشتن حقوق تعلق می گیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
همسر دوم از کلیه ماترک ارث می برد
برادر در صورت اثبات از کارافتادگی می تواند از مستمری همراه با زوجه و ...بهرهمند گردد

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

بله نامادری ازتمام اموال منقول .غیرمنقول ارث می برد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر پدرتان از همه اموال ارث می برد و مستمر هم بین برادر و همسر پدر تقسیم می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر پدرتان از همه اموال پدر ارث میبرد شما مهریه مادرتان را هم مطالبه کنید مستعمری برادر و همسر دوم پدر تقسیم میشود