مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام.
شوهر من 14 ماه هست که ترک منزل کرده و الان برای ترک انفاق حکم حبس تعزیری داره که فکر کنم درخواست تجدید نظر داده.
ایا با حکم قطعی ترک انفاق من میتونم طلاق بگیرم. و ایشون باید مهریه من را بدن.
ایشون مبالغی را پس از هشت ماه ترک منزل به حساب من واریز کردن یعنی بعد از اینکه من شکایت کردم در ضمن پس از صدور رای ترک انفاق دیگه مبلغی واریز نکردن نه برای خودم نه برای بچه ها.
این را باید به دادگاه اطلاع بدم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،ترک‌منزل بدون عذر موجه در بازه زمانی تعریف سده در قانون خود از موارد عسر و حرج است که از موجبات درخواست طلاق زن است در مورد ترک‌‌ انقاق هم حکم قطعی بگیرید ایشان باید پرداخت نفقه را اثبات کنند نه شما.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ترک منزل بدون عذر موجه 6 ماه متوالی و 9 ماه متناوب از مصادیق عسر و حرج می باشد و می توانید به استناد آن جهت طلاق اقدام نمایید
مجددا ترک انفاق مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه فرمودید زوج 14 ماه ترک زندگی مشترک نموده است مسیر اخذ طلاق شما بسیار هموار وراحت می باشد واز شروط ضمن عقدنامه که عنوان شده است زوج زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه ترک کند.تشخیص ترک زندگی خانوادگی و تشخیص عذر موجه با دادگاه است و یا شش ماه متوالی بدون عذر موجه از نظر دادگاه غیبت نماید
لذا میتوانید اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درود ترک منزل بدون عذر موجه 6 ماه متوالی و 9 ماه متناوب از مصادیق عسر و حرج می باشد و می توانید به استناد آن جهت طلاق اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ترک منزل شرایط قانونی دارد که باید این شرایط رعایت شود