مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اثبات جرم امنیتی و رسیدگی نشدن پرونده برای قطعی

شخصی کارگر از خانواده شهید بدلیل اختلاف شخصی قصد داشت با پیشنهادرشوه به فرد دیگری جرم امنیتی با عنوان توهین به سران نظام و شهدا و انقلاب به بنده نسبت دهد. ان شخص دوم قبول نمی کند! بلاخره خودش وارد عمل شد و بدروغ کارمند قرارگاه ......خودش را معرفی کرد و به اطلاعات سپاه گزارش امنیتی بر علیه من و پیشنهاد گیرنده داد و بلافاصله سپاه ما را احضار و نتوانست اثبات کند لذا به دادگاه علیه فرد شکایت کردم گفتند مستند نیست و رسیدگی نشد؟ چگونه و بکجا باید شکایت کنم و چگونه مستند سازی کنم؟؟ لطفا مراحل راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید مدارک داشته باشین از جمله پیامک یا شهادت شهورد