مشاوره حقوقی رایگان - سابقە کیفری

سلام بندە بە اتهام امنیتی بە شانزدە ماە حبس تعزیری محکوم شدم کە بعد از هشت ماە با درخواست آزادی مشروط موافقت کردند، آیا میتونم برای آزمون وکالت شرکت کنم؟ اگر قبول شوم میتونم پروانە وکالت اخذ کنم یا سابقە کیفری مانع میشه. ممنون از صبر و شکیباییتون در پاسخگویی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به احتمال زیاد به مشکل میخورید به دلیل استعلامات کانون وکلا اما سابقه موثر کیفری نیست