مشاوره حقوقی رایگان - توهین به اشخاص عادی

مدیر مجتمع استشهاد جور کرده بر علیه من که به ایشان توهین کردم اگر دادگاهاشو نرم چه حکمی داره ؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر به شعبه دادسرا مراجعه کنید و لایحه و وکیل نفرستید حکم غیابی صادر و در صورت وجود اسناد و مدارک امکان محکومیت شما وجود دارد درصورت راهنمایی و مشاوره بیشتر جهت رفع مشکل شما از طریق دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگران نباشید و حتما در جلسه دادگاه حاضر بشوید و از خود دفاع نمایید و اگر حاضر نشوید به احتمال زیاد محکوم خواهید شد و مجازات جزا نقدی یا حبس خواهد داشت
اگر شما در دادگاه دفاع محکمی انجام بدهید
تبرئه خواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام احمالا غیابی محکوم می شوید مجازات جزای نقدی