مشاوره حقوقی رایگان - چک که منع تعقیب بخوره

باسلام یه چک سفید از من سرقت شده و من زندانی هستم و شاکی رفته تاریخ و مبلغ دویست میلیون زده من کارشناس خط خواستم و قاضی منع تعقیب زد و دوباره شاکی رفته حقوقی اقدام کرده وقاضی رای بع نفع شاکی داده با اینکه به من هیچ چیزابلاغ نشدچون زندانی بودم باتوجه به اینکه یه بار منع تعقیب خورده چطورقاظی رای به نفع شاکی داده این قاضی نمیدانسته منع تعقیب خورده الان دررای قاضی هیچ اثری داره

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دارنده چک هم می تواند از صادرکننده چک شکایت کیفری کند وهم می تواند دعوای حقوقی برعلیه شما مطرح کند
شاکی ابتداعا ازشما شکایت صدورچک بلامحل کیفری شکایت کرده وبعلت اینکه چک سفید امضا وصف کیفری ندارد دادسرا منع تعقیب صادرکرده است ولی شاکی ودارنده چک می تواند دعوای حقوقی برعلیه شما در دادگاههای حقوقی مطرح کند و منع تعقیب که درپرونده وشکایت کیفری صادرشده ربطی به دعوای حقوقی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منع تعقیب از حیث کیفری صادر نموده ولیکن میتوانسته از جنبه حقوقی رسیدکی ورای بدهد شما هم اگر دلایلی خلاف ان دارید میتوانید معترض نمایید