مشاوره حقوقی رایگان - معامله

باسلام من در قبال معامله کالای ماشین خریدار را به عنوان قسمتی از طلبم با قول نامه دستی که دونفر شاهد پای ان را امضا نمودند برداشتم و در قول نامه قید نمودم که مبلغ خودرو را به فروشنده پرداخت نمودم و ایشان پای آن را امضا نموده است ولی الان مشخص شده که کسیکه کم خودرو را از ایشان در قبال بدهی که به من داشته برداشته ام به مالک قبلی خودرو بدهکار می باشد .
سوال من این است که اعتبار قول نامه که خودمان نوشته ایم چه قدر است و می توانم به پشتوانه این قول نامه در دادگاه از مال خود دفاع کنم ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بدهی فروشنده به ید ماقبل خود ارتباطی با شما ندارد مگر انکه تعهدات شما به نحو دیگری باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا مبایعه نامه شما صحیح است و بدهکاری فروشنده به ید ما قبل ، ارتباطی به مبایعه نامه شما ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مدارک شما باید بررسی تا اظهارنظر گردد