مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه

با سلام قولنامه دستی که تاریخ و ثمن نداشته و بین طرفین توافقی امضا و شاهد داشته باشد معتبر است؟،

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حتما ثمن ذکر شود اگر نشده باید اثبلت گردد مبلغی پرداخت شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر بیع بوده باید ثمن باشد و اصل بر صحت عقود است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مفاد قولنامه قابل بررسی و صرف تاریخ نداشتن دلیل بر بی اعتباری قولنامه نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود که ثمن معامله به صورت شفاهی بین طرفین مشخص شده معامله معتبر است و با فیش واریز یا شهادت شهود قابل اثبات است و صرف اینکه در قرارداد قید نشده باشد اشکالی ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قرار داد در قالب عقد بیع
تنظیم شده باشد و اصلا ثمن ذکر
نشده باشد عقد باطل است
ولی اگر در قالب عقد صلح یا هبه
باشد صحیح خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مگرتعیین ثمن و رد وبدل شدن آن بطوررضمنی و یا با شهادت شهود احراز گردد