مشاوره حقوقی رایگان - آیا این برگه قولنامه اعتبار دارد

ملکی راقولنامه ای خریداری شده ولی برگه قولنامه بدلیل اینکه داخل خودرو جامانده بوده براثر تابش مستقیم آفتاب متن قولنامه پاک شده ولی امضا واثر انگشت فروشنده باقی مانده درضمن آثار فشار قلم بروی کاغذ می باشد که فتوکپی گرفته میشه متن کاملاً قابل خوانا می‌باشد آیا این برگه اعتبار قانونی دارد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید برگه قبل از ارجاع به دادگاه کارشناسی شود

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
درصورتیکه متن قابل ملاحظه باشه معتبر.
امضای تنها فاقد اعتباره

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اگر قابل خواندن باشد و امضا و اثر انگشت مشخص است بله

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه قابل خواندن باشد با ارجاع به کارشناسی و تاییدیه کارشناس قابل اثبات میباشد