مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه

سلام
من 3سال پیش یک واحد آپارتمان پیش فروش کردم و با خریدار در داخل بنگاه قولنامه ای تنظیم کردیم که با حضور شاهد آن را امضا کردیم ولی برای قولنامه مدت اعتبار قید نکردیم.
بدلیل اینکه من در تحویل آپارتمان تاخیر داشتم و جریمه دیرکرد باید میدادم، خریدار شکواییه ای برای من تنظیم کرد
بعد از سه سال و اینکه من سند رو یکماه پیش به نام خریدار انتقال دادم، آیا همچنان قولنامه و آن شکواییه اعتبار دارد؟
خریدار از قولنامه بعنوان اهرم فشار روی من استفاده میکند و میگوید اگر لازم باشد دوباره پرونده رو به جریان میاندازد و حاضر نیست رسید بدهد که آپارتمان رو از من تحویل گرفته است (البته کلید رو تحویل دادم و ایشون مقداری وسایل آورده است)
من نمیدانم این قولنامه تا چه زمانی معتبر است و نیازی به رسید برای تحویل آپارتمان می باشد یا خیر

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

صورتجلسه تحویل باید تنظیم شود و به امضای متعاملین برسد ضمناً خریدار می تواند وجه التزام مقرر در قرارداد را تا زمان انتقال سند مطالبه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای تحویل مدتی مشخص نشده باشدخوب وجه الاتزام تعلق نمی‌گیرد مگر اینکه شما قصور کرده باشید یا ایشان اظهارنامه برای شما ارسال کرده باشند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی پاسخ کامل و دقیق به سوال شما نیازمند مطالعه قرارداد تان می باشد چرا که تمامی مولفه های عنوانی در صورت سوال تان باید متضمن اصل های دیگری نیز باشند تا موثر واقع شود صرف اینکه در قراردادی خسارت تاخیر قید شده نمی‌توان به قطع گفت حتما تعلق می‌گیرد چرا که شرایطی را نیز باید داشته باشد
از طریق پنل مشاوره اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد هرچند شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را به هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
قرارداد فیمابین باید مطالعه شود.