مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند 6دانگ برای واحد یک طبقه دارای یک پارکینگ مشترک

با سلام
منزل پدری اینجانب یک طبقه است و دارای یک فضای پارکینگ است و راه ارتباطی با طبقه فوقانی از همین فضای پارکینگ میباشد
لطفا بفرمایید چطور میشود برای این دو واحد (هم کف و طبقه فوقانی) سند 6 دانگ درخواست داد.
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مراتب درخواست خودرا از طریق اداره ثبت منطقه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را به اداره ثبت مطرح نمایید
و اگر شما دو عدد پارکینگ ، داشته ‌باشد میتوانید درخواست تفکیک ملک و صدور دو سند مجزا را نمایید و ابتدا توسط کارشناس رسمی از ملک بازدید میشود و سپس