مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت تصادف

فردی با من تصادف کرده و مقصر حادثه ایشون بود که از پشت به بنده زد و عقب ماشین رو جمع کرد. پلیس به علت میزان خسارت وارده و کم بودم تعهد بیمه شخص ثالث ایشون (11 تومن) کروکی شورا صادر کرده و بنده رفتم شورا و تامین دلیل کردم و چون میزان خسارت بالا بود گفتن باید بری دفاتر خدمات قضایی شکایت کنی و من این کار رو کردم. گفتن 10 روز طول میکشه تا وقت دادسرا پیامک بشه و اگر نشد مراجعه حضوری کنم. من سوالم اینه که من ماشینم رو تا پایان دادرسی باید به همین شکل نگه دارم یا میتونم تعمیر کنم ؟ در صورتی که ایشون اعتراض کنه به نظر کارشناس ایا نظر کارشناس شورا و بیمه و عکس ها و هزینه های تعمیر کافی است و یا باید صبر کنم تا هیئت 3 نفره ماشین رو ببینن و نظر بدن ؟

پاسخ ها :

مرضیه شکری

سرکار خانم مرضیه شکری :

سلام شما بعد از تامین دلیل و معاینه خودرو توسط کارشناس و عکس برداری از خودرو میتونید خودرو رو تعمیر کنید.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود شما ابتدا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس خسارات را صورت برداری نماید و پس از آن می توانید تعمیر کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس خسارات را صورت برداری نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعد از تامین دلیل وجمع اوری اسناد ومداذک وعکسبرداری وتعیین خسارت منعی وحود ندارد