مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

همسرم حدود 8 ماهه بعد از پس دادن منزل مشترک و فسخ قرارداد نه خونه ای تهیه کرده و نه نفقه ای داده
تا چه زمانی وقت اجراییه دادن برای منزلی که معرفی کرده را دارند و کلا قصدشون اذیت کردن بنده است و هرچی میگم کل مهریه را میبخشم و طلاقم بده ولی میگن باید 500 میلیون به من بدی
این چه قانون و مملکتی هست که انقدر قانوناش بیخود و برای 1000 سال پیش هست
بنده حسرت به آغوش کشیدن فرزندانم رو دارم و وقت زیادی برای مادر شدن ندارم ایشون قبلا ازدواج کردن و فرزند دارند (البته با دو سال درمان در 13 سال پیش که بچه با مشکل پا به دنیا اومدن) و دلشون برای من نمیسوزه
تمام راه ها و شکایت ها رو هم کردم ولی همه رای ها به نفع ایشون اومده دادگاه میرم قاضی میگه برای پایین اومدن امار طلاق ، طلاق از طرف زوجه بسیار مشکل هست
میگم پس یه فشار و قراری برای ایشون مشخص کنید که منزل تهیه کنند و حتی پزشک قانونی گفته اند مشکل ناباروری دارند و بسیار شدید است و (چون 4 سال دیگه از زمان عقد باید بگذره که بتونی برای عسر و حرج شکایت کنی ، که اون موقع بنده 41 ساله میشم و ممکنه بنده دیگه بارور نشم)برای درمان ناباروریشونو یه شرایطی بگذارید ولی دیگه جواب درست و حسابی نمیدن
و فقط از این دادگاه به اون شورا و از اون شورا به اون کلانتری میفرستند
هیچ راهی نیست برای اینکه زن هم بتونه برای تمکین مرد شکایت کنه؟
آیا با بخشیدن کل مهریه میتونم طلاقم رو بگیرم؟
ایشون دائم و الخمر هم هستند و در تمام لایحه ها و اظهار نامه ها و شکایت هام هم این موضوع رو گفتم ولی یک نفر حتی یک قاضی به این امر مهم حتی اشاره ای هم نکردند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود. در خصوص طلاق به در خواست زوجه یا بایستی تخلف از یکی از شروط 12گانه سند نکاحیه اثبات گردد که یکی از شروط اعتیاد خانمان برانداز است دائم الخمر بودن ایشان را بایستی اثبات نمایید. واینکه با بخشیدن مهریه طلاق بگیرید برمی گردد به توافقات شما وهمسر تان که پس از توافق می توانید جهت طلاق توافقی اقدام فرمایید.جهت راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه اقدام فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما دادخواست الزام زوج به تهیه مسکن و الزام به تهیه وسائل زندگی را مطرح نمایید
و دادخواست اجرای مهریه را از اداره ثبت مطرح نمایید
و اگر شما بتوانید دائم الخمر بودن زوج را اثبات نمایید میتوانید درخواست طلاق به علت عسر و حرج را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با اثبات ادعا می توانید طلاق بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مستندات شما بر اساس انجه که توضیح داده ایید مسیر اخذ طلاق برای شما هموار است