مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام
پس از صدور رای از دادگاه کیفری که منجر به محکومیت گردیده اجراییه صادر و ابلاغ خواهد شد یا خیر ؟
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعد از محکومیت رای دادگاه ابلاغ میگردد ونیازی به صدور اجراییه نیست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام سوال شما 2قسمت است جنبه عمومی نیاز به اجرائیه ندارد جنبه خصوصی باید درخواست اجرائیه داد برای مشاوره و راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر اجراییه مربوط به ارای حقوقی است و درپرونده کیفری اجراییه صادرنمیشود
ومتهم احضار میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از محکومیت رای دادگاه ابلاغ میگردد ونیازی به صدور اجراییه نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از محکومیت رای دادگاه ابلاغ میشود و نیازی به صدور اجراییه نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر اجراییه مربوط به ارای حقوقی است و درپرونده کیفری اجراییه صادرنمیشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در آراء کیفری نیازی به اجراییه نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر نیاز به صدور اجراییه در آرا کیفری نمی باشد