مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سلامت عقل و روان

با سلام و تقديم احترام

پدر اينجانب حدود 80 سال سن دارد كه به لطف خداوند متعال عليرغم سكته مغزي كه چند سال گذشته داشته و عمل قلب بازي كه انجام داده كاملا از نظر عقلي و رواني سالم و از نظر جسمي نيز مشكلي ندارد و تمام كارهاي شخصي خود را درون خانه انجام ميدهد اما با توجه به نزديكي كه اينجانب به عنوان فرزند پسر ارشد با ايشان دارم و در انجام كارهاي اداري و پيگيري امور حقوقي ايشان مانند دست و بازوي ايشان هستم و همچنين به علت اختلاف شديد خانوادگي با يكي از دامادهاي خانواده با پدر اينجانب . پدرم در مورد اكثر اموال و املاك به اينجانب وكالت دادند يا به نام اينجانب انتقال داده اند .
اما اين اواخر داماد ما ( كسي كه با ايشان مشكل شديد خانوادگي داريم) تهديد نموده كه پس از فوت پدر ميخواهد با درخواست همسرش به عنوان يكي از ورثه و تهيه گواهي شهود اقدام به گرفتن حكم به عنوان محجور بودن پدر اينجانب نمايد و تمام معاملات و كارهاي حقوقي و ثبتي ايشان را باطل اعلام كنند !

خواهشمند است راهنمايي بفرماييد
چگونه در همين زمان حيات پدر بتوانم گواهي سلامت عقل و روان و مزاج ايشان را بگيرم تا از اقدامات ايشان ( شوهر خواهرم) در آينده در رابطه با معاملات و كارهاي انجام شده تا زمان حال جلوگيري نمايم

با تشكر از راهنمايي شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به بررسی دارد می توانید تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پدرتان در دوران حیات هیچ پرونده پزشکی راجع به سلامت عقل ( مانند شیزوفرنی _ آلزایمر و ...) ندارد نیازی به گرفتن گواهی سلامت عقل نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق پزشک متخصص سلامت عقل و روان ایشان را به صورت اخذ گواهی دریافت نمایید