مشاوره حقوقی رایگان - ادعای محجوریت

باسلام پدربزرگ بنده 2سال پیش سهم الارثی که ازمادرم بهش رسيده به خاطر خدماتی که بنده به مادرمریظم کرده بودم به بنده بخشیده است درکمال صحت وسلامت اکنون داییم ادعا کرده است‌ که‌ پدربزرگ محجوربوده است لازم به ذکر است که‌ جواب پزشکی قانونی ازتاریخ روز محجوریت پدربزرگ رااعلام کرده است حالا باتوجه به مطالب ونظر براینکه اینجانب هبه نامه ومبایعه دردست دارم آیا می‌توانند از بنده شکایت کنند ونتیجه بگیرندبااحترام... ازتبریز

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به نظریه پزشکی قانونی اظهارنظر خواهد کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه پدربزرگتان الان زنده است یا خیر خیلی مهم است برای راهنمایی بهتر تماس بگیرید