مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج. عقد دائم

باسلام دختری هستم مجرد قصد ازدواج با پسری دارم که قبلا ازدواج کرده و یه فرزند پسر دارد. الان نامزدیم و تا الان از ازدواج قبلی چیزی به خانواده ام نگفتم بخاطر مخالفت نبوده دلیل نگفتنم ولی چون از اول قرارمون بود. الان بخاطر اینکه در محضر مشخص نشه ازدواج قبلی آقا آیا کاری میشود انجام داد. مثل اعلام مفقودی شناسنامه آقا. لطفا راهنمایی کنید. هردفعه دارم عقدو بخاطر این موضوع عقب میندازم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با سر دفتر ازدواج هماهنگ کنید که زمان اجرای مراسم عقد چیزی راجع به این موضوع بیان نکند . در ضمن شناسنامه های زوجین معمولا نزد داماد هستند تا پایان عقد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
ولی میتوانید به سردفتر اعلام نمایید که در مورد ازدواج قبلی زوجه ، مطلبی را اعلام ننماید