مشاوره حقوقی رایگان - چک خیانت در امانت

سلام
درسال 96 یک انبار کالا خریدم و 40 فقره چک 4 میلیونی دادم، سپس مشخص شد که مقداری از کالا ها به ارزش 8 میلیون معیوب و بلااستفاده بوده و با فروشنده توافق شفاهی در حضور یک شاهد شد، که مبلغ 5 میلیون بابت خسارت پرداخت نمایند، به درخواست فروشنده مبلغ 3 میلیون تومان به حسابش کارت به کارت کردم، (فیش واریز موجوده) تا بجای 5 میلیون خسارت دو عدد چک معادل 8 میلیون بمن مسترد دارد، که هربار به بهانه های از این کار سر بازد و در نهایت امسال چک ها برگشت و احضاریه شواری حل اختلاف برایم امد، ایا دلایل من، از جمله چند شاهد برای خرابی کالاها، یک شاهد جهت توافق دریافت 5 میلیون خسارت و رسید پز بابت پرداخت 3 میلیون جهت اخذ 2 چک 4 میلیونی خودم، برای اثبات شکایت خیانت در امانت کافی است؟
درصورت ثابت نشدن، ایا از نظر کیفری میتواند بر علیه من شکایتی کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر چک به عنوان امانت بوده بله اما شما باید چک را پرداخت نمایید و بعد شکایت جداداشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اثبات جرم خیانت در امانت باید امانی بودن مبالغ و یا اجناس امانی به اثبات برسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع فاقد جنبه کیفری است وشما باید دادخواست استرداد دو فقره لاشه چک را به استناد مدارک خود طرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام ،موضوع فاقد وصف کیفری می باشد شما بایستی دادخواست استرداد دوفقره
لاشه چک به استناد دلایل و مدارک خود مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید مبلغ چک ها را پرداخت نمایید و سپس اگر ادعایی دارید دادخواست مطالبه وجه و خسارات بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اثبات خیانت در امانت سخت است.
بهتر است دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید مبلغ چک را پرداخت نمایید و نسبت به ادعای خود طرح شکایت کنید