مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قاضی شورا در واخواهی و تجدیدنظر

سلام آقایی از من و پدرم که پولشو داده بودیم شکایت کرده که ندادیم من غایب بودم و پدرم تو جلسات حضور داشت ولی پرینت بانکیا نزد من بود و چون ارائه نداده پدرم قاضی شورا رای داده که هیچی بهش ندادیم برا من واخواهی و برا پدرم اعتراض به تجدید نظر اومده . من با پرینتها و 20درصدشو که به صورت دستی با شاهدان عینی داده بودم درخواست واخواهی کردم و سوالم اینه الان پدرم هم اعتراض به تجدید نظر کنه؟ ممکنه پدرم محکوم بشه و من با ارائه مدارک نه ؟ و ممکنه تو واخواهی قاضی مدارکو رد کنه و چرا؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما پدر شما هم باید تجدیدنظر خواهی نماید و تمام مدارک مبنی بر پرداخت بدهی را ضمیمه دادخواست نمایید و لایحه قوی تنظیم نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل پیش بینی نیست و باید بیشتر بررسی بشود

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام مستندات خودتان را هم به دادگاه تجدیدنظر هم شورا ارائه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید واخواهی و تجدیدنظر نمایید مدارک جدید را حتما ارائه دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک خود را ضمیمه دادخواست اعتراضی خود نمایید