مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

سلام. من29سالمه حدود ده سال پیش مورد تجاوز قرار گرفتم بکارتمو از دست دادم ولی کسی نمیدونه جز آقایی که دوسش دارم. پنهانی صیغه هستیم. خواستگاری صورت گرفته خانوادم سنگ میندازن. ایشون ازدواج ناموفق داشته که هنو حکم طلاقش نیومده. با این احتساب ممکنه از دادگاه بتونم حکم ازدواج با ایشون رو بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعد از طلاق وبا معرفی ایشان از طریق دادگاه میتوانید تجویز ازدواج را اخذ نمایید

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. اگر طلاق ایشان و همسرش ثبت شود دادگاه به شما اجازه خواهد داد. مگر اینکه ایشان مشکلی ( اعتیاد یا ...) داشته باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید بعد از طلاق با معرفی ایشان از طریق دادگاه اجازه ازدواج را اخذ نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اجازه ازدواج از طریق دادگاه برای دختر باکره با ارجاع به پزشکی قانونی است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از طلاق و معرفی ایشان به دادگاه اجازه ازدواج را اخذ نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از طلاق و معرفی ایشان به دادگاه اجازه ازدواج را اخذ نمایید