مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

بنام خدا
با سلام
من مالک یک واحد در طبقه 4 آپارتمان هستم که از سقف رطوبت به 4 گوشه های اتاق خواب نفوذ کرده بیش از یک سال به مالکین آپارتمان گفتم اما فقط یک بند کشی ساده انجام دادند و می گویند شما اشتباه می کنید اگه راست می گی سقف را با شلنگ آب ببند ما ببینیم چقدر آب به داخل خانه شما نفوذ می کند . بعدش هم داخل خانه سقف کاذب دارد وقتی آب نفوذ می کند رنگ گچ سقف برمی گردد آب که چکه نمی کند. ولی مالکین تمکین نمی کنند . من چه اقدامی می توانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید با مدیر ساختمان مذاکره تا نسبت به تعمیر مشاعات که پشت بام نیز جز ان است اقدام نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل بدهید تا با نظر کارشناس مشخص شود مشکل سقف و نفوذ آب از کجاست و روی آن طرح دعوا کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است در این خصوص تامین دلیل کنید.