مشاوره حقوقی رایگان - خرید اشتباه از یک صرافی معتبر

سلام. من دوتا سفارش اشتباه خرید ارز دیجیتال از نرم افزار یک صرافی معتبر که بجای 69 هزار یک صفر اضافه 690 هزار و بجای 780 تومان. 780 هزار تومان یعنی عمدا یا سهوا یک‌ صفر اضاف زدم‌ و خرید انجام شده و شواهد معلومه که به حساب حقوقی صرافی رفته و اونها پشتیبان های صرافی در چت انلاین اول به دروغ گفتن اره پول اضافه نمیشه ... دروغ گفتن و سعی بر بازی دادن بنده داشتن و بعد دیدن نمیشه اومدن توجیه کردن ایا میتونم از طریق پلیس فتا و دادگاه جرائم مجازی پیگیری کنم هم برای پول هم برای دروغ و‌ گمراه کردن بنده من از تمام معاملات و سفارشات و مبالغم اسکرین شات گرفتم. مکتوب میکنم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که مانور متقلبانه ای صرافی انجام داده یا از نظر فنی باگی را عمدا ایجاد کرده باشد از نظر کیفری مسوولیت دارد.