مشاوره حقوقی رایگان - اقدامات پس از درخواست اجراییه سفته

سلام. از شخصی 17 میلیون سفته دارم. رای شورا به نفع من بوده و درخواست اجراییه را اخیرا داده ام.
سوال: 1. آیا در انتها برای گرفتن پولم مثل سابق نیاز به مراجعه به کلانتری و رفتن با مامور درب منزل وی میباشد یا مثل چک از حساب های بانکیش برداشت میکنند؟ لطفا روند کار رو توضیح بدین
2. اگر خودش بهمراه زن و بچه اش به استان دیگری رفته و در آنجا سکونت داشته باشد و منزل پدرش در شهر من باشد آیا میتوانم از پدرش بگیرم و مامور را به درب منزل پدرش ببرم؟؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
ابتدا اموال ایشان توقیف می شود اگر مالی نداشت حکم جلب ایشان صادر می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر از پدر وی نمیتوانید بگیرید باید اموال خودش را توقیف کنید اگر نداشت حکم جلب بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا توقیف اموال و در صورت نداشتن اموال حکم جلب صادر میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا نسبت به توقیف اموال اقدام ودر صورت عدم دارایی حکم جلب

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست توقیف اموال بدهید اگر مالی شناسایی نشد درخواست جلب او را بدهید.