مشاوره حقوقی رایگان - مراحل بعد از تقاضای صدور اجراییه برای سفته

با سلام و احترام؛
بنده از شخصی سفته دارم به مبلغ 17 میلیون تومان. در برج 3 به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کردم و شکایت ثبت کردم. به شورای حل اختلاف رفتم. در برج 4 رای نهایی شورای حل اختلاف صادر شد. بدلیل آشنا نبودن با روند شکایت ( چون اولین بارمه که شکایت میکنم) امروز به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کردم و تقاضای صدور اجراییه دادم (ضمنا 8000 تومان هم تمبر باطل کردم). مسئول دفتر خدمات الکترونیک قضایی گفت نمیدونم الان باید بری شورای حل اختلاف یا چند روز دیگه.
سوالم اینه چند روز باید صبر کنم و بهمراه درخواست صدور اجراییه باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنم؟؟؟؟ آیا همین فردا هم میتونم برم؟؟؟
با سپاس فراوان
لطفا راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به محکوم علیه اجراییه ابلاغ می گردد تا ظرف 10 روز نسبت به پرداخت اقدام نماید و ...

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، به طرف مقابل شما ده روز مهلت داده میشود برای معرفی اموال

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به طرف مقابل شما 10 روز مهلت داده می‌شود تا مالی از خود معرفی نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام حدودا یکهفته بعد مراجعه حضوری داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد ده روز از صدور اجراییه از طریق شعبه پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرف مقابل شما 10 روز مهلت داده می‌شود تا مالی از خود معرفی نماید