مشاوره حقوقی رایگان - کسر حقوق سهم مادربزرگم بعد از 10 سال از مادرم

با سلام و وقت بخیر ، پدر بنده 10 سال پیش فوت شدند و اون موقع حقوقشون به مادرم رسید و مادربزرگم ( مادر پدرم ) از حقوق و ارث انصراف داد و چیزی نخواست ، بعد از 10 سال خانواده پدرم اقدام کردند و مدتیه بخشی از حقوق برای مادربزرگم واریز میشه ، خواستم بدونم همچین کاری قانونیه ؟ و اینکه راهی هست برای اینکه بشه حقوقی که کسر میشه از مادرم برگرده ؟ با توجه به اینکه مبلغ حقوقش همینجوری کم بود و حالا بخشیش هم مادربزرگم میگیره اونم بعد از 10 سال !!
پیشاپیش ممنونم از پاسخگویی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله قانونی است
خیر درصدی از مستمری پدر ، حق قانونی
مادر بزرگ است