مشاوره حقوقی رایگان - تهدید از جانب رابطه نامشروع

سلام من با آقایی در رابطه بودم حدودا 2 سال پیش و به علت مست کردن من و .. من در حالت بیهوشی بودم که از من فیلم گرفتن و منو تهدید به انتشار فیلم کردن که اگر باهاش رابطه نداشته باشم فیلم رو پخش میکنن‌ و به شوهرم نشون میدن شماره هامو عوض کردم ولی باز شمارم رو پیدا کرد و باز تهدید میکنه که اگر باهاش نباشم پخش میکنه تهدید میکنه که زندگیتو خراب میکنم تا بیای با من به یکی از خانوم هایی که باهاش رابطه داره شماره شوهرمو داده و گفته به خانومت بگو گوشی رو جواب بده میترسم بگن به شوهرم پشیمونم غیر از شکایت کردن راه دیگه ای هست که انجام بدم ؟
و اینکه آیا میتونه پخش کنه یا مجازات داره و فقط تهدید الکی میکنه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. انتشار فیلم وعکس خصوصی دیگران وتهدید به انتشار آن بموجب ماده 744و745قانون مجازات اسلامی ومواد16 و17 قانون جرایم رایانه ای جرم وحکم مجازات به انتشار آن همانند انتشار آنحبس از 91روز تا دوسال یا جزای نقدی از 5میلیون تا چهل میلیون ریال یا هردو مجازات را در پی دارد. بهتر است شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تهدید به این کار هم قابل پیگیری و مجازات است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هم تهدید وهم انتشار عکس و فیلم جرم و مجازات دارد