مشاوره حقوقی رایگان - اغفال و برقراری رابطه

با سلام
خواهر من دختری 16 ساله است و مدتی بود با مردی 38ساله در همسایگی مان چت میکرد
گویا یه روز این مرد خواهرم را به بهانه ی اشنایی با مادرش به خانه میبرد و لخت جلوی او ظاهر میشد و به او گفته دختران زیر 18سال پرده ارتجاعی دارن و بزور با اون رابطه برقرار میکند و از اونجایی ک درها را قفل کرده بود و خواهرم ترسیده بود تن به این کار داده
و بعد ان با وعده ازدواج از اون عکس های لخت گرفته و ساکتش کرده و گفته قراره به خواستگاریت بیایم
ما یبار از این اقا شکایت بابت ادم ربایی کردیم
الان بعد 5 ماه خواهرم بعد خودکشی و فشار های روانی شدید اعتراف کرد که ان مرد پرده اش رو زده
و من صدایش را ضبط کردم ک گفته بعد رابطه خون امده ولی چون مقدارش کم بوده پرده اش سالم است
چه شکایتی مطرح کنیم؟
خواهرم با اون صمیمی بوده
ممکن از محکوم شویم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
این اقدام مجازات دارد
تجاوز است
و در قانون و اسلام مجازات ستگین دارد
آدم ربایی و یا تحاوز,متفاوت است شکایت کلی ننایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی شود پرونده باید در شعبه مطالعه شود انتظار جواب قطعی در اینجا نداشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید شکایت زنا و تجاوز به عنف را مطرح نمایید
و باید در دادگاه احراز گردد که تجاوز به زور و بدون رضایت دختر بوده است

و دفاعیات دختر در جلسه دادرسی باید دقیق انجام بشود تا حکم تجاوز به عنف صادر گردد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فریب داده باشد می توانید شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ارش البکاره و مهرالمثل قابل مطالبه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتما با همکاری یک وکیل متخصص در این زمینه موضوع را پیش ببرید احتمال رسیدن به نتیجه وجود دارد
در صورت تمایل با بنده در تماس باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفتر خدمات الکیترونیک قضایی مبادرت به طرح شکایت با عناوین مجرمانه ی مختلفی که مرتکب شده است از جمله شکایت زنا و تجاوز به عنف شکایت آدم ربایی ، ازاله ی بکارت و شکایت اغفال در تحقق افعال مجرمانه اش را مطرح نمایید و در دادگاه اثبات نماید که تجاوز به زور و بدون رضایت دختر بوده است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما شکایت کنید حتما وکیل بگیرید در صورتی مه تهران هستید تشریف بیارید میتونید از مشاوره حضوری رایگان بهرمند شوید پدر این دختر خانم را هم همراه داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم رضایت و اجبار شکایت تجاوز به عنف قابل طرح می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نتیجه شکایت آدم ربایی چه بود ؟

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اثبات به عنف مشكل دارد و عنف بنظر نمي رسد
اما زنا مي تواند محقق و اثبات گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت زنا و تجاوز به عنف را مطرح نمایید بهتر است وکیل بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مرد باید اقرار کند یا شهادت شهود و..اجبار و اکراه باید اثبات شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
این دعوا تخصصی است حتما باید وکیل دادگستری اختیار نمود.
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و....