مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مغازه

باسلام
مغازه ای اجاره کردم که قرارداد آن برج 9 سال 99 به پایان رسید. صاحب مغازه بدون اینکه مغازه رو خالی شده از من تحویل بگیرد و پول پیش و چک تخلیه رو تحویل دهد ، مغازه رو به شاگردم اجاره داد و من هم جنس های مغازه رو به صورت چکی به شاگردم فروختم .
الان با توجه به اینکه هیچ کدوم از چک ها پاس نشده میخاستم ببینم آیا میشه شکایت کرد برای پس گرفتن مغازه یا نه؟ با چه عنوانی باید شکایت کرد؟
(هیچ گونه قرارداد یا برگه ای بین خودمان ننوشته ایم)
تشکر فراوان

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکانپذیره اما بستگی به شروط قراردادی داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید چکها رو به اجرا بگذارید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام مغازه را نمیتوانید تحویل بگیرید اما استرداد چکهای ضمانت تخلیه و مطالبه طلب میشود اقدام کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارداد شما جهت بررسی و اظهار نظر دقیق باید مطالعه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
شما باید درخواست اجرای چک را در اجرای ثبت مطرح نمایید و
ولی شما نمی توانید مغازه را استرداد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.