مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام :دو فقره چک به مبلغ 13000000 تومان ازشهرداری به تاریخ سال 94 داشتم کهسر وقت پاس نشدکه درسال 95 شکایت کرده ورای گرفتم ولی متاسفانه شهرداری درچند ماه پیش 3000000 تومان پول نقدو10000000 تومان چک به تاریخ 97/10/30 دادند وچکهای قبلی را گرفتند که چک بنده نیز پاس نشد الان دادگاه مگوید دوباره برای شکایت ازنو شروع کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، دادگاه درست گفته . در پس دادن چک ها اشتباه کردی.حالا ، اول با صلح وسازش مسأله را حل کن. وبعد شکایت کن.