مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه خانه

سلام
من یکماه قبل از اتمام قرارداد خونم با صاحبخونم قرارداد جدید نوشتم و بابت مبلغ جدیدی که به اجارم اضافه کرده بودن چک امانت بهشون دادم ولی بعد از چند روز باهاشون به مشکل خوردم و 20 روز قبل از اتمام موعد قرارداد باهاشون تماس گرفتم و گفتم که میخوام خونرو تخلیه کنم ولی ایشون قبول نکردن، من 10 روز قبل از موعد قراردادم خونه رو تخلیه کردم و الان یک ماه از تاریخ قرارداد سال گذشتم میگذره ولی ایشون پول پیشمو بهم برنمیگردونه و ضرر و زیان میخواد
میشه لطفا راهنماییم کنین که باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه قرارداد جدید نوشته ای بهتر دوستانه مشکل را حل فصل کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد بیت شما لازم الاجرا بوده و اگر در قرارداد ذکر شده بوده که هریک از طرفین حق فسخ دارند او نمیتواند اقدامی کند شما حتما اظهار نامه ای بدهید و اعلام کنید خانه تخلیه شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام.
اگر قرارداد را تمدید کردید باید متععد باشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قرارداد شما تمدید شده و تا پایان مدت قرارداد شما مستاجر این ملک هستید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باتوجه به اینکه شما قرارداد جدید تنظیم نموده اید پیشنهاد می گردد که موضوع را دوستانه حل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون ، مستاجر در هر زمانی میتواند ملک را تخلیه نماید ولی
شما ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر تخلیه منزل و
مطالبه مبلغ رهن ، برای موجر ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه مبلغ رهن را مطرح نمایید و

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت تمدید قرارداد همچنان متعهد به مفاد قرارداد تمدید شده می باشید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانید اظهارنامه تخلیه دهید و مطالبه مبلغ رهن

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از نظر حقوقی قرارداد شما منعقد شده عرفا توافق کنید منبعد هم موضوعات حفوقی را جدی بگیرید