مشاوره حقوقی رایگان - پول ندادن صاحب خانه

باسلام
من یکسال پیش خانه ای رو اجاره کرده ام و صاحب خانه نه خونه کامل به من تحویل داد ونه هزینه هایی رو که کردم الآنم که قراردادم تمام شده پول نمی‌ده بهم 2ماه شوفاژ خرابه تعمیر نمیکنه میگه پول نمیدم تخلیه کنید من باید چکار کنم حتی مدیر ساختمان از ایشون شاکی هستن و پول تمام تعمیرات ساختمان نمای ساختمان رو از من گرفتن توروخدا بگید من چکار کنم؟؟؟؟واسه تمدید هم نمیاد ؟؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بااین شرایط میخواهید تمدید کنید؟ شمااشتباه کردید که خرابی شوفاژ و غیره را با اظهارنانه به ایشان اطلاع ندادید که بعدا بتوانید الزامش کنید یا هزینه کمید و بعد مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید بابت هر کدام از موضوعات دادخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرح دعوی میبایست مطابق قانون روابط موجر و مستاجر مطرح نمایید، قبل از آن جهت مشاوره در دادراه با بنده تماس بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تخلیه کنید کلید را به شورا تحویل و برای ودیعه دادخواست بدید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تا زمانی که پول پیش به شما داده نشده حکم تخلیه صادر نمی‌شود و در صورت صادر شدن نیز تخلیه منوط به پرداخت پول پیش به شماست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید اداره کار ابتدا دردخثوص صلاحیت یا عدم صلاحیت خود در رسیدگی به شکایت اتخاذ تصمیم خواهد نمود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تخلیه نموده کلید به شورا دهید و دادخواست مطالبه وجه و هزینه کردهامطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. دادخواست متناسب مطرح گردد