مشاوره حقوقی رایگان - ندادن پول رهن به مستاجر در زمان پایان قول نامه

سلام پایان تاریخ قرارداد بنده 99/5/25بود که صاحب خانه دوماه قبل علام کرد که با شرایط جدیدی که میگم دوباره امسال منشینید بنده هم شرایط را نمی توانستم قبول کنم و علام کردم که نه پول من را بده تخلیه میکنم دوماه قبل از تاریخ قرار داد بنگاه گذاشت خونه رو کسی نگرفت تا الان که 1400/10/18 و هروقت گفتم پول من رو بده گفته باید مستاجر برای خونه بیاد من پول ندارم الان 8 ماه مزاحم زندگی ما شده و وقت و بی وقت بازدید کننده میاره و میگه شما مفت نشستید من با این آقا چه کار کنم می تونم ازش غرامت بگیرم به خاطر این که پول منو نداده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما تا تخلیه نکنید و کلید ندهید ودیعه پرداخت نمیشود و بابت نشستن بیش از موعد اجاره نیز اجرت المثل دریافت خواهد شد.مگر اینکه در قرارداد طور دیگری توافق کرده باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما اگر واقعاً قصد تخلیهاتذ ودیعه را دارید طی اظهارنامه رسمی این موضوع را به ایشان ابلاغ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا شما لازم نیست اجازه بازدید بدید