مشاوره حقوقی رایگان - تخریب عمدی و اقدام به قتل

باسلام خدمت وکلای محترم . شب در منزل خواب بودیم ناگهان شیشه را شکستند و نفت ریختند و آتش انداختند ما مشغول خاموش کردن آتش شدیم نتوانستم آنها را شناسایی کنم ضمنا قبلاً با اشخاصی درگیری داشتیم و پرونده کیفری داریم ما را تهدید کرده بودند ولی در این مورد مطمئن نیستیم کار آنها باشد . آیا میشود با فرکانس موبایلی که در آن تاریخ و ساعت پشت پنجره موبایل چه کسی آنتن میداد پیدایش کرد. اگر میشود به چه مقام قضایی باید درخواست نوشت.باتشکر

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست شکایت خود را مطرح نمایید و تقاضای تحقیق و بررسی از دادگاه بخواهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر اقدامی ممکن است مانند دوربین های اطراف شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با موبایل کار نداشته باشید شما به هرکسی مظنون هستید البته با تامین دلیل شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید شکایت خود را مطرح نمایید و درخواست نقطه زنی تلفن همراه متهم را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت مطرح و مظنونین معرفی نمایید تا تحقیق و بررسی انجام گیرد