مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقتتون بخیر من هفت سال پیش متارکه کردم و یه چک پنجاه میلیون تومانی به عنوان مهریه از پدر شوهرم گرفتم متاسفانه سه سال پیش پدر شوهرم فوت کرد الان میتونم که چک رو اجرا بزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از متوفی باید پرداخت بشه.
علیه وراث طرح دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله باید
درخواست ، به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید و درخواست توقیف اموال صادرکننده چک را نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا بعنوان دی نفع انحصار وراثت نمایید و سپس علیه تمام وراث مطالبه نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به طرفیت وراث اقامه دعوا کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به طرفیت وراث می توانید از ماترک دریافت نمایید