مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

سلام من سال 98یه نفر بخاطر مبلغی ازم شکایت کرد حسابمو بستن تا الان هم حساب یارانه ام هس من بعد 20روز از شکایتش مبلغشون برگردوندم و 1تومن اضافه تر که رضایت بدن و دادن ولی حسابم بستس هنوز باز نشده دوساله زنگ میزنم تبریز میگن پرونده ای وجود نداره اما رفتم بانک بهم شماره نامه و تاریخ نامه و قسمت دادیاری بخش ارجاعی اگاهی تبریز/من رضایتشو گرفتم دوساله ولی حسابمو باز نکردن میتونم با این شماره نامه درخواست رفع مسدودی قضایی بدم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به شعبه درخواست رفع مسدودی حسابتون رو بدید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما رضایتنانه را ببرید واحد اجرا و نامه رفع مسدودی را ببرید بانک

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به شعبه مراجعه کنید و درخواست رفع مسدودی دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه به بانک عامل رضایت نامه را ارائه و نسبت به رفع آن اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر رضایت نامه محضری دارید آن را به دادیاری همان شعبه ارائه کنید و درخواست رفع مسدودی حساب کنید در غیر اینصورت شاکی حضوری باید در دادیاری مربوطه حاضر شود و رضایت خود را اعلام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید حضورا به شعبه صادرکننده
دستور توقیف حساب بانکی ، مراجعه نمایید و رضایت نامه را ارائه بدهید و درخواست رفع توقیف حساب را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دستور رفع توقیف را از مرجع صادر کننده دریافت و به بانک عامل جهت رفع ارائه دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به شعبه صادرکننده دستور توقیف حساب بانکی مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. رضایتنامه را به واحد اجرا ببرید و ستور رفع توقیف دهید وپس از آن نامه رفع مسدودی را به بانک ارائه نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید به شعبه صادر کنتده دستور توقیفی مراحعه و رضانت نامه را به روئیت برسانید و دستور رفع توقیف بگیرید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به شعبه صادرکننده دستور توقیف حساب بانکی مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید ببینید مرجع قضایی چه تصمیمی گرفته است و از طریق مرجع صدور مسدودی حساب پیگیری کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

به شعبه صادر کننده دستور مراجعه کنید و درخواست رفع توقیف کنید