مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار

درود بر شما ، بنده کارشناس شیمی هستم و حدود 6 سال در شرکتی خصوصی مشغول بکار هستم ، شغل بهتری برام فراهم شده و میخوام از جای قبلی استعفا بدم ، از شرایط و حقوق و دوری مسیر واقعا خسته شدم و توانائهایی که دارم و میتونم بهره برداری کنم در زمینه ، ایجاد واحدهای شیمیایی و کارآفرینی تحت فشار هستم ، کارفرما بابت حسن انجام کار از من سفته گرفته است، دارم به عینه میبینم که فرصتهام داره میسوزه، کارفرما مایل نیست و با صحبتهاش موارد وثیقه و اینها رو عنوان میکنه.
لطفا راهنماییم کنید. متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قرارداد شما نیاز به بررسی دارد تماس بگیرید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سفته اگر بابت حسن انجام کار بوده شمارو نمیتوانند مجبور به ادامه ی کار نمایند اما اگر تعهد به ارائه ی خدمات در مدت مشخصی نمودید میتوانند از سفته استفاده کنند.شرایط کاری و تعهد و خدمت و تخصص شما و قررداد کاری شما باید بررسی گردد ترجیحا از طریق مشاوره ی تلفنی اقدام‌فرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق قانون کار استعفا خود را ارائه و از تاریخ استفاده به مدت یک ماه به کار خود ادامه بدهید و بعد ترک کار نمایید نسبت به سفته نیز با ارسال اظهارنامه از کارفرما استرداد آن را مطالبه نماید

حمید عبادی

حمید عبادی :

سفته بابت حسن انجام کار است ودر صورت تخلف قابلیت مطالبه دارد و اثبات تخلف نیز برعهده کارفرما میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام سفته به عنوان ضمانت است و کارفرما نمی تواند بر روی سفته اقدام قانونی نماید
شما باید درخواست کتبی مبنی بر استعفا به کارفرما بدهید و بعد از یک ماه میتوانید از شرکت خارج بشوید خارج بشوید و
باید بلا فاصله دادخواست استرداد لاشه سفته را به علت امانی بودن مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر تعهد به انجام کار به مدت معین داده باشید می توانند از سفته در صورت نقض استفاده نمایند
بدوا استعفا و متعاقب دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام. وفق قانون کار اول استعفای خودرا بدهید وبعد از یکماه از استعفا ترک کار کنید. در خصوص سفته هم اظهارنامه استرداد ابتدا دهیددر صورت عدم اعتنا دا خواست استرداد سفته دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سفته به عنوان ضمانت است و کارفرما نمی تواند بر روی سفته اقدام قانونی نماید شما باید درخواست کتبی مبنی بر استعفا به کارفرما بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه استعفا خود را اعلام کنید و بعد از یکماه ترک کار کنید.