مشاوره حقوقی رایگان - سازش

پرونده افت قیمت خودرو به شورای حل اختلاف ارجاع شد که خوانده در جلسه عنوان کرد بنده قسطی مبلغ را در 4 قسط پرداخت می کنم بعد چند روز دادنامه مبنی بر سازش و اقساط و شماره کارت جهت واریز توسط خوانده بوسیله شعبه به طرفین ابلاغ گردید
الان خوانده پول را واریز نمی کند چطور می تونم دوباره روال عدم سازش را جلو ببرم

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

به شورا مراجعه و اعلام نمایید پرونده به دادگاه ارجاع میگردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سازش قطعی و غیر قابل رجوع است. می توانید بابت همان سازش درخواست صدور اجراییه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه درخواست صدور اجرائیه بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با استناد به همان صلح نامه دوباره الزام وی به ایفای تعهد را دادخواست به شورای حل اختلاف بدهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید
درخواست اجرای سازش نامه را در اجرای احکام دادگستری مطرح نمایید و سپس درخواست حکم جلب و توقیف اموال و ذممنوع الخدمات شدن خوانده را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت عدم واریز وجه می توانید جلب بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. درخواست صدور اجرائیه بابت اجرای سازش نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به شورا مراجعه و اعلام نمایید پرونده به دادگاه ارجاع میگردد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

3ماه
باید رای قطعی شود و اجراییه صادر بشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به شعبه مراجعه و درخواست صدور اجرائیه در خصوص سازش نمایید و در صورت عدموهمکاری خوانده جلبش و ممنوع الخدماتی اش را بگیرید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

به شورای حل اختلاف مراجعه کنیدو تقاضای اجرا کنید