مشاوره حقوقی رایگان - معنی واژه قسمتی

با سلام و احترام، استدعا دارد، معنی واژه قسمتی را از نظر حقوق و قضا بیان بفرمایید. به عنوان مثال قسمتی از ورودی به محلی یا مکانی. قسمتی از چیزی یا مکانی و یا جای مشخصی. از نظر حقوق و قضا قسمتی چه اندازه می شود. آیا می توان گفت کمتر از نصف و یا بیشتر از نصف و بطور کلی میزان دقیق چیست؟ سپاسگزارم و به امید توفیق همه عزیزان دست اندرکار. بدرود

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام میزان دقیقی ندارد و ممکن است کمتر از نصف یا بیشتر از آن باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مبهم و مجهول است. میزانی نمی توان برایش تعیین کرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
میزان دقیقی ندارد با توجه به اوضاع و احوال آن موضوع و گاهی طبق نظر کارشناس میزان آن مشخص می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مقدار و حدود دقیقی
قابل تعریف نیست و تخمینی و عرفی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
میزان دقیقی ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. معیار مشخصی در قانون تعیین نشده در این موارد ممکن است از نظر کارشناسی استفاده گردد.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به سایر مفاد متن قابل تفسیر است . این لفظ معنای دقیق مورد نظر را ندارد لذا معنای عرفی در قرارداد یا متن ملاک عمل است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام موضوع مد نظر خود را بیان کنید. میزان هر چبز با توجه به مورد موضوع مشخص میشود و معنا دارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بصورت کلی نمی شود نظر داد باید بصورت موردی بررسی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به طور کلی نظرنمیشه داد،بایستی به صورت موردی بررسی گردد