مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص اجرای حکم کیفری با حداکثر سه جرم ماده 134 قانون مجازات اسلامی

با سلام و احترام رای یک پرونده کیفری در دادگاه تجدید نظر منجر به صدور رای به شرح ذیل شده است :
1- به اتهام فحاشی محکوم به پرداخت مبلغ یک میلیون ریال جزای نقدی قطعی
2- تخریب عمدی خودرو که به تحمل سه سال حبس در دادگاه بدوی شده به استناد ماده 46 قانون مجازات اسلامی به مدت دو سال تعلیق میگردد
3- به اتهام تهدید که در دادگاه بدوی به دو سال حبس محکوم شده است به استناد تبصره 3 ماده 134 قانون مجازات اسلامی به یکسال تقلیل می گردد
سوال اینجا است که طبق ماده 134 باید اشد مجازات اجرا شود و اگر به دلایلی اشد مجازات تغییری صورت پذیرد باید مجازات حبس که یکسال است اجرا شود و سوال دوم طبق ماده 55 ق- م- اسلامی اگر دادگاهی که حکم تعلیق میدهد محکوم علیه دارای جرم دیگری که حکم برای آن صادر شده باشد حکم تعلیق باید لغو شود لذا خواهشمند است در این خصوص اظهار نظر فرمایید و در نهایت بفرمایید ایا محکوم علیه باید حداقل یکسال به زندان برود یا خیر با تشکر مجدد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه پاسخ به سؤالات تخصصی مفصل شما مستلزم رؤیت و مطالعه آراء قطعی صادره و مشاوره حضوری است .

یک وکیل

با سلام با توجه به محکومیت قطعی بله.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
جواب همکار محترم سرکار خانم جرجانی صحیح میباشد

یک وکیل

با همکار محترم سرکار خانم جرجانی هم نظر هستم