مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر

سلام وقت بخیر
بنده تو روستا زندگی میکنم خونه ای 400متری با سند رسمی دارم همسایه بنده چندین ساله کلی ادوات کشاورزی گذاشته توی معبر واسه رفت امد ما مشکله واقعا بعد فاضلابشم بدونه لوله کشی انداخته تو معبر لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

می‌بایست ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس از شوراي حل اختلاف بگیرید و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق مطرح نمائید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بدوا تامین دلیل و سپس دادخواست رفع ممانعت ازحق توسطزمتخصص نوشته شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اقدام گردد و سپس می توانید دادخواست رفع مزاحمت یا ممانعت از حق را تقدیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ل تامین دلیل از شورا محل خود بگیرید و بعد هم تحت عنوان دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق بدهیید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه تنظیم نمایید
و سپس دادخواست
رفع مزاحمت را مطرح نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا تامین دلیل بگیرید و سپس دادخواست مزاحمت یا ممانعت از حق را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل با عنوان مزاحمت شکایت کنید.