مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر همسایه

کوچه ما ماشین رو نیست و باریک است. ولی همسایه ما ماشین 206 خود را دقیقا سرکوچه پارک میکند و فقط به اندازه عبور یک نفر جا میگذرد و ما بعضی وقتها برای بردن وسایل خریداری شده خود دچار مشکل می شویم. او می‌گوید چون پل روی جوی آب را سرکوچه گذاشته پس این حق را برای پارک ماشین دارد.آیا این کار او مزاحمت برای همسایه محسوب نمی شود؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به جهت مزاحمت شکایت نمایید یا بدوا با 110 تماس بگیرید