مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر همسایه در کوچه بن بست

سلام
خانم بنده یه خونه پدری داره که داخل یک کوچه بنبسته که دربش بزرگه (پارکینگ)
توی این کوچه یک خونه دیگه هم هست که دربش کوچکه (یعنی درب پارکینگ و ماشین رو نیست)
ولی 3 تا ماشین توی کوچه پارک میکنه (پشت سرهم) و جلوی منزل مارو میگیره (باتوجه به اینکه کوچه کلا باریکه و عرضش اندازه تردد یک ماشین میشه فقط)

میخوام ببینم میتونم درب کوچه رو به اندازه درب پارکینگ منزل خانمم زنجیر ببندم؟ آیا همسایه با وجود درب کوچکی که داره، اصلا اجازه پارک جلوی درب منزل ما رو داره؟
آیا شکایت کردن فایده داره که جلوی پارکینگ ما ماشین پارک نکنه؟

پ.ن درب ورودیه ما از همین پارکینگه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر جرم است
بله ولی نباید مزاحم همسایه گردد
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت ولی شما باید اثبات نمایید که ایشان مزاحمت ایجاد کرده است

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

می توانید به تحت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق علیه وی اقدام کنید